18

IN DE KLAS, OP WERK & OP LOCATIE

Training op maat

Ervaar je strijd op werk, bij jou in de klas of wil je anderen inspireren?  Ik verzorg ook gastpresentaties bij jou op locatie. Dit kan door heel Nederland en elke training wordt op maat gemaakt op basis van de vraag die speelt.

Waar ligt de lijn, in een wereld waar al het onmogelijke altijd mogelijk lijkt?

ONTSPANNEN ONTWIKKELEN

Kindercoach op school

Het kan voorkomen dat kinderen niet goed kunnen functioneren op school. Ze hebben 'volle' hoofden, vinden het lastig zich te concentreren of hebben moeite nieuwe dingen te leren, waardoor leerkrachten worden geconfronteerd met leer- en gedragsproblemen.

De oorzaken hiervoor kunnen onder andere liggen op het gebied van weerbaarheid, sociale vaardigheden en (faal)angst. Naast leer- en gedragsproblemen kan het ook effect hebben op de klas.

Samen wordt er gekeken waar de kinderen, klasgenoten en docent tegenaan lopen en waar de oplossing te vinden is

pexels-max-fischer-5212669

#SOCIALAWARNESS

Online & offline identiteit

De beïnvloeding van social media op grenzen van jongeren, is groot. De sociale structuur & dynamiek van de samenleving is de afgelopen jaren veranderd. De levens van jongeren zijn zich nog meer online af gaan spelen. Maar wie zijn zij online, waar liggen hun normen & waarden online.

Wij bieden een training speciaal ontworpen voor jongeren in de brug- en tweede klas aan. Niet alleen hebben deze jongeren net een stap gezet in de zoektocht wie ze zelf zijn, maar ligt voor hen de wereld van sociale media en al haar valkuilen nog open. 

Ik ben er van overtuigd dat als bij deze groep thema’s, op een interactieve manier, behandelt worden zij beter in staat zullen zijn om hun grenzen te bepalen en te bewaken.