ONTSPANNEN ONTWIKKELEN

Waarom een coach?

We leven in een wereld die constant doorgaat. We kunnen, mogen én moeten vaak ontzettend veel, waardoor we veel te verwerken krijgen. Al die prikkels kunnen je uit balans brengen. 

Op zulke momenten is het fijn als er iemand met je meeluistert, meedenkt en je helpt de stappen te zetten die nodig zijn om weer in balans te komen.

Fleuren coaching is er voor jong en oud, met een specialisatie in:

  • (Rouw)verwerking
  • Bouwen aan zelfvertrouwen
  • Kind en (social) media
 
vitolda-klein-vfIwW6KEQNU-unsplash
jon-flobrant-_r19nfvS3wY-unsplash

JE WILT AAN DE SLAG

Hoe kan ik helpen?

Met verschillende coachingstrajecten help ik kinderen, jongeren en ouders bewust te worden van zichzelf, hun eigen kwaliteiten, talenten en krachten. Door middel van een concreet stappenplan en gespecialiseerde coaching gaan wij aan slag met de uitdagingen. Daarbij is elk coachingstraject 100% op maat, met en specifiek gericht op jou of je kind.

KINDERCOACHING

Je kind zit niet lekker in zijn vel. Soms zijn er problemen, angsten of onzekerheden waarvan je als ouders niet weet wat je ermee aan moet.

Een kindercoach kan dan de uitkomst bieden. Samen onderzoeken we waar de problemen vandaan komen. Op creatieve en ontspannen wijze werken we vervolgens aan de oplossing om jouw kind weer te doen stralen.

GEZINSCOACHING

Een gezin runnen is een hele kunst. Wanneer doe je het goed? Hoe komt het dat je kinderen zo onrustig zijn of ruzie maken? Vragen die je soms, ondanks alle liefde, niet zelfstandig beantwoord krijgt.

Als gezinscoach ga ik doelgericht met jullie aan de slag. We ontdekken hoe er rust, verbinding en duidelijkheid binnen het gezin kan komen en blijven.

We zijn weer één gezin, wat een prachtig cadeau.

Onze zoon heeft zichzelf mogen ontdekken op ontspannen wijze. Hij keek altijd uit naar de volgende afspraak en wij ook, want wij zagen hem elke keer weer groeien en meer stralen.

Pieter - vader